Travel Pen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Travel Pen

Snel overzicht: De gevoelige Brightstick formule van Rapid White is een zachtaardige behandeling, waarmee uw tanden in 7 dagen tot 4 tinten witter worden gemaakt door vlekken te verwijderen. Zo krijgt u een witte, stralende, jonge glimlach zonder dat u peroxide hoeft te gebruiken.

Productbeschrijving

De gevoelige Brightstick formule van Rapid White is een zachtaardige behandeling, waarmee uw tanden in 7 dagen tot 4 tinten witter worden gemaakt door vlekken te verwijderen. Zo krijgt u een witte, stralende, jonge glimlach zonder dat u peroxide hoeft te gebruiken. 

De Brightstick van Rapid White is gebruiksvriendelijk , veilig en gemakkelijk. De pen past gemakkelijk in uw handtas of broekzak en u kunt de pen thuis of onderweg gebruiken. 

Lees de instructie voor het gebruik aandachtig door. Poets voor de beste resultaten uw tanden eerst zachtjes. 

Stap 1: Plaats de onderkant van de Rapid White-accelerator op een plat oppervlak. Draai de middelste cilinder open en haal de borstel er voorzichtig uit. Breng een laagje accelerator op elke te behandelen tand aan. Doe de dop er weer goed op. 

Stap 2: Draai de pen direct na het aanbrengen om en open de whitening gel. Borstel weer voorzichtig een laagje op elke te behandelen tand. Doe de dop er weer goed op. 

Houd uw lippen en tong tijdens het aanbrengen van de gel en tot 30 seconden erna uit de buurt van uw tanden. Gebruik de gel 3 dagen, tweemaal per dag met een maximum van 14 dagen voor nog wittere tanden. U kunt de gel zo nodig ook al opknapbeurt aanbrengen. 

Gebruik het ingesloten staaltje met tandkleuren om de voortgang bij te houden. 

Voor de beste resultaten: Tot 30 minuten na het aanbrengen van de gel niets eten of drinken. 

Waarschuwing: Dit product wordt niet aanbevolen voor gebruik door personen onder de 14 jaar of personen met tandvleesontsteking of gingivitus, bloedend of ernstig teruggetrokken tandvlees en gevoelige tanden, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Zoals dat voor alle producten geldt, raden wij u aan de ingrediënten goed door te lezen, als hulpmiddel bij het voorkomen van een allergische reactie. Dit product werkt allen op mensentanden en veroorzaakt geen schade aan vullingen, kronen en bruggen. Minimaliseer het contact met lippen en tandvlees. Niet gebruiken als u een beugel draagt. De gel mag allen op advies van de tandarts langer dan 14 dagen gebruikt worden. Als er irritatie optreedt, stopt u het gebruik. 

Extra informatie

Merk Rapid White
Tinten witter 0 - 8 tinten
Inhoud van de verpakking: Travel Pen
Duur van de behandeling: 1 Week